Promotie en Sampling
Bent u opzoek naar enthousiaste promotie medewerkers om uw bestaande of nieuwe producten onder de aandacht te brengen.

U ziet ons tijdens winkel demonstraties, U treft ons in winkelcentra om te flyeren, en bij bijvoorbeeld de bioscoop of tijdens een evenement  voorzien wij U van een sample.

Sales & Promotions

Sales & Promotions

Hosts en Hostesses 

Bent u opzoek naar meer traffic op uw stand, wil u meer bemanning op uw stand of kunt u gewoon wat extra handen gebruiken. Ons vriendelijke team is breed inzetbaar op ieder evenement, van beurs tot congres. Of het nu gaat om het ontvangen van gasten, het doen van enquêtes, of het ondersteunen van uw verkoopteam. Het We Promote team zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw evenement of congres, door goede kennis over te dragen met een brede lach.

 

Telemarketing
Binnen We Promote is veel ervaring met telemarketing.
Wij helpen u graag met het  genereren van afspraken, het updaten van uw database of met een gedegen marktonderzoek. Telefonisch kun je natuurlijk snel en veel gegevens verzamelen, wij helpen u met het in kaart brengen van uw kansen.

Sales & Promotions

Sales & Promotions

Direct Sales
Face to Face, de dialoog aangaan.
In winkelcentra, op evenementen en zelfs door to door,
het We Promote team heeft veel ervaring in verzamelen van leads, het werven van leden, donateurs en abonnees. Wij helpen graag U om de consument te enthousiasmeren voor directe aanschaf van uw diensten en producten

 

Mogelijkheden
Bent u benieuwd wat het We Promote team nog meer voor u kan betekenen,wij lichten onze mogelijkheden graag persoonlijk aan u toe.
info@wepromote.nl 

color_icon